Eduard De plat en plat Ex-xef. Apassionat per la cuina tradicional catalana. "La cuina és el paisatge posat a la cassola". (Josep Pla). "Catalunya, com té una llengua, un dret, unes costums, una història propia i un ideal polític, té la seva cuina" (Ferran Agulló)

GRAN RECAPTE D’ALIMENTS 2012

Publicat dia 12 novembre 2012 General



El Gran Recapte d’Aliments és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d’aquí, les que viuen a prop nostre, rebin ajuda alimentària.



La campanya d’enguany es portarà a terme els propers 30 de novembre i 1 de desembre, i durant aquests dies es podran portar aliments a més de 700 supermercats i mercats d’arreu de Catalunya. La recollida és possible gràcies a la col·laboració de prop de deu mil voluntaris que contribueixen desinteressadament a la causa.
En
aquest enllaç podreu cercar el punt de recollida d’aliments més proper.



Per a contribuir a la causa un grup de blogaires gastronòmics volem donar suport a la campanya aconseguint que el màxim volum de blogs possibles publiquin al seu blog el dia 30 de novembre una recepta senzilla i barata amb algun/s dels productes que es recolliran. També animant els nostres lectors a participar en el Gran Recapte d’Aliments. Els aliments que es recolliran aquest any són:

* LLEGUM SEC
* PASTA SECA
* CONSERVES DE PEIX
* OLI

* LLET

Hem creat un esdeveniment al Facebook Blogs contra la Fam: Publiquem Recepta (Gran Recapte del Banc d’Aliments 2012) en el qual podreu publicar la vostra recepta, o bé enllaçar-nos la recepta que heu preparat des del vostre bloc i que anirem publicant al bloc de Blogs contra la fam.

Receptes similars: General

Feliç 2014!

Publicat dia 31 desembre 2013

  Des d’aquest blog us desitgem a tots: 12 mesos de prosperitat 52 setmanes d’alegria 365 dies d’èxit 8760 hores de salut 525600 minuts de sort 3153600 segons d’amor (Gemma i Eduard) FELIÇ 2014!

Llegeix-ne més

Bon Nadal!

Publicat dia 25 desembre 2013

 De plat en plat us desitja un Bon Nadal! Gemma i Eduard.

Llegeix-ne més

Comenta