Torrada Catalana (Amb Escalivada i Anxoves de l’Escala)

Publicat dia 30 agost 2013 cuina catalana. entrepans i torrades

 

 

Qualsevol dia pot ser bo per menjar una bona torradeta d’un bon pa de pagès. I aquesta, a la que hem anomenat “Torrada Catalana”, si Ă©s en una data assenyalada, encara mĂ©s. Per Sant Josep, dia de la Crema Catalana, per Sant Jordi, dia dels enamorats a Catalunya, el 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya…

 

blogvella

 

Ingredients:

Pa de pagès
TomĂ quet (per sucar el pa)
Anxoves 
Escalivada
Oli d’oliva verge extra
Sal

 

 

 

Receptes similars: cuina catalana

Popets estofats

Publicat dia 24 novembre 2015

Quan anem al mercat, exercici molt recomanable, hem d’aprofitar el producte de qualitat que trobem a bon preu, en aquest cas uns popets, que no van passar de 5 € el quilo. PodrĂ­em haver-los fet de diverses maneres, a manera de…

Llegeix-ne més

Xuixos de Girona

Publicat dia 27 juny 2015

  El xuixo (o “Xut” a les comarques tarragonines, “Tornem-hi” a Badalona o alguns pobles del baix Maresme, o fins i tot “chucho o suso” al PaĂ­s ValenciĂ ) No Ă©s un pastĂ­s, com diu la “Gastroteca” de la Generalitat de…

Llegeix-ne més

Receptes similars: entrepans i torrades

Pernil i Pa amb TomĂ quet

Publicat dia 2 abril 2014

  No podia faltar pas en el nostre receptari, aquesta meravella gastronòmica que ens hem fet tant nostra, evidenment pel pa amb tomĂ quet. Amb pernil serrĂ  o ibèric, normalment provinent de Huelva, d’Extremadura, de Salamanca, Terol… Tot i que tal…

Llegeix-ne més

Biquini de sobrassada, formatge d’ovella i mantega de tòfona

Publicat dia 14 novembre 2013

  Molts ja sabeu que des de fa uns mesos, formem part de la blogosfera Gastronòmicament, i això ens satisfĂ  i ens en sentim molt orgullosos. El mes de setembre passat vam guanyar el 1r premi al Concurs Mossegades, i…

Llegeix-ne més

Comenta