Eduard De plat en plat Ex-xef. Apassionat per la cuina tradicional catalana. "La cuina és el paisatge posat a la cassola". (Josep Pla). "Catalunya, com té una llengua, un dret, unes costums, una història propia i un ideal polític, té la seva cuina" (Ferran Agulló)

Entrepà d’ou ferrat amb cansalada, pebrot, pastanaga i ceba

Publicat dia 19 setembre 2013 entrepans i torrades

 

Ingredients:

1 panet rodó

1 ou

1 tall de cansalada

pastanaga

ceba confitada

pebrot escalivat

Oli d’oliva verge extra

Sal

 

Elaboració:

Buidem la molla d’un panet rodó i hi posem la ceba confitada, el pebrot escalivat, la pastanaga, la cansalada tallada i fregideta , l’ou ferrat al damunt i ja està!

Fàcil, bo i molt nutritiu.
Bon profit i visca el colesterol! (De tant en tant… 😉 )
Notes: Si no tenim a mà ceba confitada o pebrot escalivat, podem fer-lo fregint una miqueta aquest ingredients.

Receptes similars: entrepans i torrades

Pernil i Pa amb Tomàquet

Publicat dia 2 abril 2014

  No podia faltar pas en el nostre receptari, aquesta meravella gastronòmica que ens hem fet tant nostra, evidenment pel pa amb tomàquet. Amb pernil serrà o ibèric, normalment provinent de Huelva, d’Extremadura, de Salamanca, Terol… Tot i que tal…

Llegeix-ne més

Biquini de sobrassada, formatge d’ovella i mantega de tòfona

Publicat dia 14 novembre 2013

  Molts ja sabeu que des de fa uns mesos, formem part de la blogosfera Gastronòmicament, i això ens satisfà i ens en sentim molt orgullosos. El mes de setembre passat vam guanyar el 1r premi al Concurs Mossegades, i…

Llegeix-ne més

Comenta