Ingredients:
250 gr.( aprox.) de llenties cuites
Ceba tendra
Tomà quet d’amanir
Pebrot verd
Pebrot vermell
Pastanaga
Sal
Oli d’oliva verge extra
Elaboració:
Un cop cuites les llenties, les deixem refredar i mentrestant farem una picadeta amb tots els altres ingredients. Amanim amb sal i un raig d’oli aquesta picadeta i la barregem amb les llenties.
Emplatem l’amanida al nostre gust i la banyem amb la vinagreta pel damunt.
Per a la vinagreta:
Vinagre de vi blanc (poquet)
Oli d’oliva verge extra
Un grapat de pinyons
Julivert
Cibolet
Sal
Elaboració de la vinagreta:
En un morter piquem la meitat dels pinyons, fins que quedin ben esmicolats i seguidament hi afegim un rajolinet de vinagre, un altre d’oli d’oliva i remenem ben remanat. Afegim la resta dels pinyons sencers, la sal, el julivert i el cibolet picats, remenem bé i llesta!