Ingredients:
150 gr. de llet condensada
4 llimones
2 clares d’ou
3 fulles de gelatina
2 cullerades de sucre
aigua
Elaboració:
Pelem una llimona amb l’ajuda d’un pelador. La tallem en juliana fina i posem a bullir en una cassola amb mig got d’aigua i 2 culleradetes de sucre. Deixem que bulli durant 5-6 minuts. Espremem les llimones i reservem el suc.
Diluim les là mines de gelatina en una paella amb una mica d’aigua i reservem.
Aboquem en un bol la llet condensada i el suc de les dues llimones. Batem amb la batedora de varetes i afegim la gelatina diluïda. Separem en un bol dues clares d’ou i les montem amb l’ajuda d’una batedora de varetes. Afegim a la resta d’ingredients. Barregem suaument, amb moviments envoltants i suaus, perquè no ens baixin.  Posem a la nevera fins que adquireixi consistència.
Tallarem per la meitat la resta de les llimones i les biudarem, i amb l’ajuda d’una mà nega pastissera anirem farcint-les i les servim inmediatament.