Molts ja sabeu que des de fa uns mesos, formem part de la blogosfera Gastronòmicament, i això ens satisfà i ens en sentim molt orgullosos. El mes de setembre passat vam guanyar el 1r premi al Concurs Mossegades, i vam rebre un lot de productes mallorquins que es va fer molta il·lusió.
I quina sobrassada! 🙂 Per això hem fet aquesta recepteta, que la volem dedicar a tots els nostres seguidors, que ens van ajudar amb els seus vots, i molt especialment a la gent marevellosa que forma part de Gastronòmicament.
Aquest biquini és un MALLORQUÍ amb majúscules! 😉
Ingredients:
Sobrassada de porc negre mallorquí
Formatge d’ovella
Pa de motlle integral (Sense crosta)
Mantega de tòfona
Per la mantega de tòfona:
Mantega
Tòfona negre
Elaboració de la mantega de tòfona:
Molt senzill, només hem de fondre la mantega i barrejar-la amb la tòfona molt ratlladeta.
Elaboració del biquini:
Agafem tres llesquetes de pa de motlle integral sense crosta i les untem amb la mantega que hem preparat anteriorment.
En una de les parts hi posem la sobrassada i en l’altre, el formatge tallat en llesques.
Ho posem en una “biquinera” o a la planxa, fins que ens quedi torradet.
Notes i consells: La diferència d’untar aquest o altres biquinis amb la mantega de tòfona, la notareu fantàstica al paladar, i li donareu un “toc” diferent.
Quan compreu pa de motlle, fixeu-vos bé amb la seva composició, que no siguin fets amb olis vegetals (Que mai sabem quins són…) Han de ser fets, prioritariament, fets amb oli d’oliva o com a molt amb oli de girasol.