Vam anar al mercat a comprar tomà quets “Cor de Bou”, i d’un d’ells molt curiós ens va sortir una idea pels que teniu petitons a casa: En “Bouet”. Li vam posar nom i tot! 🙂 Una manera divertida perquè els petits aprenguin a menjar amanides.
Encara que és tant bo per ells com pels grans!
INGREDIENTS:
Tomà quet “Cor de Bou”
1 llauneta petita de tonyina amb oli d’oliva
1 anxova
1 ou dur
Oli d’oliva verge extra
Sal
ELABORACIÓ:
Buidem amb l’ajuda d’una cullereta el tomà quet.
Amb el tomà quet que hem tret, fem una barreja amb la tonyina i ou dur, tot ben trinxadet.
Farcim el “Cor de Bou” amb la barreja i ja el tenim llest.
Per les orelles he util·litzat un tomà quet xerri, pels ulls, ou dur i oliva negra, i per la boca’ una anxova.
Que vagi de gust!