Melindros

melindrosblog1

Bon dia! A qui no li venen de gust uns bons melindros amb xocolata desfeta, de tant en tant per esmorzar? A més si els voleu fer vosaltres, aquí en teniu una recepta, molt facileta de fer.

 

Ingredients:

200 g de Farina

150 g de Sucre

5  Ous

Sucre llustre

Preparació:
Primer separeu els rovells i les clares. A continuació bateu els rovells d’ou amb el sucre fins fer una mescla esponjosa. Afegim de mica en mica la farina tamisada i anem treballant la massa. 
Afegim les clares muntades a punt de neu amb molta cura, remenant molt suament de baix a dalt per tal de que no ems baixin les clares.
Seguidament omplim amb la pasta una mànega amb forat rodó i ho estenem sobre paper vegetal, fent tires d’uns 5 o 6 cm de llarg i empolsem amb sucre llustre per sobre.
Els posem al forn a temperatura forta, uns 10 a 12 minuts, fins que es dauri la superfície dels melindros.
xocolatadablog1

Receptes similars: Dolços

La nostra visita a Alemany (L’experiència més dolça)

Publicat dia 1 setembre 2014

  Fa uns dies enrere, vam ser amablement convidats a visitar les instal·lcions de gelats i xocolates Alemany, de Malgrat de Mar. Vam gaudir de valent veient la producció de l’empresa i de la seva qualitat de producte. Sincerament, ja…

Llegeix-ne més

Pa de Pessic

Publicat dia 8 octubre 2013

Ingredients: 4 Ous 125 g Farina 125 g Sucre 1 Pell de llimona ratllada 1 cullerada de llevat en pols Mantega Preparació: Barregeu els ous amb el sucre i la ratlladura de llimona amb un batedor o unes barnilles fins…

Llegeix-ne més

Receptes similars: postres i pastisseria

Mona de Pasqua

Publicat dia 30 març 2015

  La mona és un dolç típic de Pasqua a Catalunya i el País Valencià i fins i tot a la Franja de Ponent. És una tradició que simbolitza que la Quaresma i les seves abstinències s’han acabat. Mona podria venir…

Llegeix-ne més

Crema de Sant Josep (Crema Catalana)

Publicat dia 18 març 2015

  La crema catalana actual ja apareix als receptaris medievals catalans, llibre de Sent Soví i llibre del Coch, i es considera les postres més antigues a Europa dins de la seva categoria. La crema catalana, s’espesseix tradicionalment amb midó, mai amb…

Llegeix-ne més

Comenta