Mini Coques de “Picadillo”

Publicat dia 29 octubre 2013 aperitius

blog1

 

El mes de setembre de 2013, dins del marc del 2n Dia Cuina, que es va celebrar a Manlleu en la Festa del Porc i la Cervesa, vam assistir, entre altres actes, a l’Aula de Cuina del mestre Pep Nogué.

Aquesta és una de les receptes de les que vam pendre bona nota per fer-la qualsevol dia d’aquests, però mentrestant voliem compartir-la amb vosaltres.

Una idea fantàstica per fer un pica-pica que a més,  ens permet posar-hi els ingredients que la nostra imaginació ens dicti o més ens agradin. Fins i tot els podem fer variats.

Ingredients:

6 llesques de pa de motlle integral (sense crosta)

2 cebes tendres

1 tomàquet cor de bou

1 pebrot vermell

1 pebrot verd

2 bitxos de Girona

1 cogombre

50 g d’olives negres sense pinyol

sal en escames

oli d’oliva verge extra

100 g de peltruc blanc tallat a laminetes de 0’5 cm

100 g de peltruc negre tallat a laminetes de 0’5 cm

100 g de llonganissa tallat a laminetes de 0’5 cm

100 g de botifarra de perol tallada a laminetes de 0’5 cm

100 g de botifarra d’ou tallada a laminetes de 0’5 cm.

100 g de germinat d’alfals

Elaboració:

Passem pel corró les làmines de pa perquè quedin ben primes. Les tallem en tres talla iguals i les posem al forn a 150º. (Veureu que, a mida que es van torrant agafan forma de canaleta, el que ens permetrà farcir-les)

Rentem els vegetals, els tallem ben petits i barregem amb els embotits tambe tallats prèviament. Amanim el conjunt amb unes escames de sal i un bon raig d’oli d’oliva verge extra.

Omplim les mini coques amb la farsa i acabem la seva presentació amb una mica de germinat d’alfals.

coca2

 

Receptes similars: aperitius

Amanida Russa

Publicat dia 14 juny 2014

  No per clàssica i tòpica hem de deixar de considerar aquesta amanida com una de les grans tapes, aperitiu o plat de la nostra taula. A qui no li ve de gust una tapeta a l’hora del vermutet? Ara…

Llegeix-ne més

Musclos a la marinera

Publicat dia 30 maig 2014

  He vist moltes maneres de preparar els musclos o les cloïsses a la marinera, amb all, sense, amb ceba o sense ceba, amb pebrot, amb pebres etc. Ja que cada mestre té el seu llibre, aquí tenim la versió…

Llegeix-ne més

Comenta