El mes de setembre de 2013, dins del marc del 2n Dia Cuina, que es va celebrar a Manlleu en la Festa del Porc i la Cervesa, vam assistir, entre altres actes, a l’Aula de Cuina del mestre Pep Nogué.
Aquesta és una de les receptes de les que vam pendre bona nota per fer-la qualsevol dia d’aquests, però mentrestant voliem compartir-la amb vosaltres.
Una idea fantà stica per fer un pica-pica que a més,  ens permet posar-hi els ingredients que la nostra imaginació ens dicti o més ens agradin. Fins i tot els podem fer variats.
Ingredients:
6 llesques de pa de motlle integral (sense crosta)
2 cebes tendres
1 tomà quet cor de bou
1 pebrot vermell
1 pebrot verd
2 bitxos de Girona
1 cogombre
50 g d’olives negres sense pinyol
sal en escames
oli d’oliva verge extra
100 g de peltruc blanc tallat a laminetes de 0’5 cm
100 g de peltruc negre tallat a laminetes de 0’5 cm
100 g de llonganissa tallat a laminetes de 0’5 cm
100 g de botifarra de perol tallada a laminetes de 0’5 cm
100 g de botifarra d’ou tallada a laminetes de 0’5 cm.
100 g de germinat d’alfals
Elaboració:
Passem pel corró les là mines de pa perquè quedin ben primes. Les tallem en tres talla iguals i les posem al forn a 150º. (Veureu que, a mida que es van torrant agafan forma de canaleta, el que ens permetrà farcir-les)
Rentem els vegetals, els tallem ben petits i barregem amb els embotits tambe tallats prèviament. Amanim el conjunt amb unes escames de sal i un bon raig d’oli d’oliva verge extra.
Omplim les mini coques amb la farsa i acabem la seva presentació amb una mica de germinat d’alfals.