Aquests son una mena de fideus a la cassola, però amb fideus més prims i podriem dir al estil fideuà fets amb paellera.
Ingredients per a 4 persones:
300 g. de fideus del nº 2
2 Cebes
2 Grans d’all
Pebrot vermell
Pebrot verd
Tomà quet ratllat
Un grapat de pèsols
Oli d’oliva verge extra
Sal
Pebre
Una copeta de vi blanc sec
Brou
Elaboració:
En una paella amb oli d’oliva, fregim el conill fins que el tinguem ben dauradet. Reservem
Seguidament i en el mateix oli, fem un sofregit començant per la ceba. Quan la tinguem rosseta hi afegim els alls picadets, els pebrots a trossets i seguim fent xup-xup una bona estona i amb paciència.
A continuació hi tirem el tomà quet ratllat i ho couem tot plegat un altra estona.
Després hi posem el conill i el vi blanc i deixem que redueixi.
Afegim el brou (aproximadament 3 mides per una de fideus) i quan arrenqui el bull hi tirem els fideus i un grapadet de pèsols.
Seguim amb la cocció a foc mitjà fin que els fideus es beguin el suc i quedin fets.