Fa uns dies vam publicar aquesta recepta i la vam presentar al concurs de la Revista CUINA, i bona notĂcia!! Hem estat escollits pels amics de Cuina.cat, entre els 25 finalistes per participar en el 2n Dia Cuina, que es celebrarĂ a Manlleu el dia 21 de setembre. Estem molt contents! GrĂ cies!  Â
http://ow.ly/oOwQl
Aprofito aquesta ocasiĂł per felicitar des d’aquĂ als altres companys finalistes. Ens veiem a Manlleu!
Aquests sĂłn el finalistes:
- Helena Román Vila (Acabat de fer)
- Àngels puntas (Àngels Cuina)
- Anna Fornell Soler (M’agrada cuinar)
- Elisabet Florensa Casals (Tastarutes)
- Laura Almendros Silva (Coure Coulants)
- Eduard Lluis Palaus (De plat en plat)
- Mireia Jordana Quer (Els fruits saborosos)
- M. Glòria Mohedano i Puig (No tot són postres a la cuina)
- Marga Pradas (L’hora del tĂşper)
- Isabel Sayagués Pocorull (Els fogons de la Isabel)
- Julia Dovgopola (Un tast d’UcraĂŻna)
- Laura Solanilla (Cuinejar)
- Manel Bonafacia Roger (Cuina generosa)
- Manu Torras Soler (Las recetas de Manu)
- Marina AntĂşnez Ferrer (Tapa’t de tapes)
- Nani Nolla (La cuina violeta)
- Gisela Sanz Adell (No hi ha ous)
- SĂlvia Soto MartĂ (Nuni cuinetes)
- Núria Cañellas Terradellas (La Núria a la cuina)
- Miquel Àngel Roque Bergaz (Pebrots verds)
- Montserrat Garcia Hernandez (Rhubarb and samphire)
- Sandra Marquié Sayagués (Els fogons de la Bordeta)
- Sussi Abel (Ara cuina)
- LluĂs Rey i March (Tiritinyam)
- Gemma Biosca Soler (Food and cakes)
I aquesta Ă©s la nostra recepta:
Arriba el 2n Dia Cuina que organitzen els amics de la revista CUINA el dia 21 de setembre, amb motiu de la Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu.
Els blogaires estem convocats aquest any a concurs amb una recepta de Pernil Cuit. Els 25 finalistes tindran l’oportunitat de ser convidats a tota unes serie d’actes aquest dia.
Les tres receptes guanyadores, tradicional, creativa i saludable tindran també el seu premi.
Nosaltres hi vam ser-hi l’any passat i ens ho vam passar molt i molt bĂ©, per això hem fet aquesta recepta, esperant com a mĂnim que estigui entre les 25 finalistes i si Ă©s aixĂ, guanyar. I perquè no? Encara que la competència no ho possarĂ gens fĂ cil, hi ha blogaires de molt alt nivell.
I si no pasa res de tot això, ens quedarĂ el plaer d’haver-hi participat.
Ingredients per 2 persones:
4 talls de pernil cuit
12 Gambes grosses (De Palamòs, Blanes, Arenys, Vilanova…)
600 g de camagrocs
2 escalunyes
3 o 4 tomĂ quets ratllats (sense pell ni llavors)
2 culleradetes de crema fresca
1/2 copeta de conyac
Oli d’oliva verge extra
Sal
Pebre blanc
Cibolet
Flors comestibles (Per decorar el plat)
ElaboraciĂł:
Â
El primer que farem serĂ separar el caps de les cues de les gambes, les pelem i resevem.
A continuaciĂł, prepararem la crema de gambes:
En una paella amb oli d’oliva verge sofregirem una mica les escalunyes picadetes, un cop siguin transparents i afegirem els caps (Reservant-ne un parell per la decoraciĂł del plat) i les pells de les gambes donant-li un tomb a tot plegat. Seguidament i posem el tomĂ quet i deixem que es cogui tot una miqueta, hi tirarem el conyac i ho flamegem. Deixem reduir i afegim una mica de fumet.
A continuaciĂł, ho triturem tot amb la batedora i ho pasem per un colador fi.
Finalment hi afegim dues culleradetes de crema fresca, un polsim de pebre blanc i rectifiquem de sal.
PreparaciĂł dels farcellets:
Primer, saltarem en una paella amb oli els camagrocs, quan hagin deixat anar la seva aigua i tirarem les cues de les gambes tallades a trossets (Com amb els caps, en reservarem tres o quatre per el montatge final del plat)
Una vegada saltats les cues i el camagrocs hi afegirem una mica de la crema que hem preparat i ja podrem fer el farcellets embolicant el pernil cuit amb la farsa i lligant-los amb una mica de cibolet.
Montatge del plat:
Posarem una mica de la crema de gambes al fons i al damunt els farcellets, les gambes, alguns camagrocs i floretes tal i com veieu a les fotos o com dicti la vostra imaginaciĂł.
Aquests seran els premis:
 Aquesta Ă©s la recepta que vam presentar l’any passat:
CONILL AMB CERVESA I ESCALIVADA
Â