Al ser uns postres que no requereixen mantenir-se en fred, és apropiat per consumir tant a l’estiu com a l’hivern.
L’any 1932, Modest Sans i Viñas, en la seva primera pastisseria de la Bisbal creà uns postres amb pasta de full, cabell d’à ngel, sucre i pinyons, al que anomenà “Bisbalenc”. Avui, es segueix elaborant amb la mateixa fórmula i qualitat artesana que en el seu inici, pel fill i net del seu inventor.
Ingredients:
1 là mina de pasta de full
250g de cabell d’à ngel
1 ou
100g de pinyons
200g de sucre
Preparació:
Estenem la pasta de full sobre un paper de forn i la tallem en forma rectangular. Repartim el cabell d’à ngel al centre de forma longitudinal. Tot seguit, pintem els extrems del rectangle amb ou batut i el tanquem sobre si mateix. Li donem la volta per tal d’amagar els plecs i el pintem amb ou batut. Empolsinem amb sucre, tirem els pinyons per damunt i ho couem al forn a 180º durant 30 minuts.