Broquetes de pollastre

Publicat dia 14 agost 2013 pollastre

blog2

 

Hem fet unes broquetes de pollastre, com les podiem haver fet de gall dindi, carn de porc, etc. La carn que hi posem la podem comprar ja adobada o fer-ho nosaltres, tenint en compte que els adobs tambĂ© ens serveixen de conservants, i que podem aprofitar retalls de carn que tinguem a la nevera. Alternant-hi unes verduretes Ă©s per llepar-se’n els dits.

Ingredients per l’adob: (Us pot servir per a qualsevol carn, vedella, porc, xai, pollastre)

Sal
Pebre
Oli d’oliva verge extra
Julivert
Un gra d’all
Pebre vermell
Un polsim de curri
Orenga
Farigola
LLorer

ElaboraciĂł de l’adob:

Triturem els ingredients amb la batedora elèctrica i posem el resultat en un pot gran de vidre juntament amb els trossos de carn.
Ho deixem a la nevera 3 o 4 dies i ja tindrem la carn a punt per montar les broquetes.
Podem prescindir del curri i posar-hi una mica mes de pebre vermell, així ens quedaran més vermells, o posar-hi només curri perquè quedin més grocs.
Hem de tenir sempre amb compte l’Ăşs moderat de segons quines espècies com el curri, per exemple, perquè els sabors quedin equilibrats.

Montatge de les broquetes:

Agafem els palets (Pintxos) i hi anem punxant les verdures (TomĂ quets xerri, pebrot verd o vermell, ceba…) i la carn de manera alternada, i ja els tenim a punt per a la graella.

blog1

Receptes similars: pollastre

Pollastre Farcit de Nadal

Publicat dia 19 desembre 2013

   Pollastre farcit amb prunes, CapĂł farcit, CapĂł a la Rei en Jaume, Gall de Nadal. Una recepta de festa i, sobretot, de Nadal, que trobem prĂ cticament arreu de Catalunya i la resta de paĂŻsos de llengua catalana, amb algunes…

Llegeix-ne més

Pollastre rostit al forn a la catalana

Publicat dia 17 novembre 2013

    Normalment, els rostits a la catalana es solen fer en cassola, però tambĂ© els fem al forn. El rostit és el nom d’una tècnica de cocciĂł molt popular i tĂ­pica de la cuina catalana. Consisteix a coure aus o carn estovant-les i…

Llegeix-ne més

Comenta