Molt ens sembla que no cal que us expliquem gaire aquesta recepta. Qui no n’ha menjat mai o fet alguna vegada? De totes maneres ens agraden tant les truites, que no volem perdre l’oportunitat de compartir-les amb vosaltres cada vegada que en fem una. I si alg煤 no l’ha fet mai, tamb茅 li pot servir, oi?
Ingredients per 4 persones:
8 Ous
2 Carbassons聽
8 Allets tendres
Oli d’oliva verge extra
Sal
Elaboraci贸:
En una paella amb un bon raig oli d’oliva verge extra, 聽fregim els carbassons i els allets tallats a trossets a foc lent. Podem pelar el carbass贸 per貌 a nosaltres ens agrada el amb pell, que cadasc煤 esculli com els vol)
Un cop veiem que estan tobets els escorrem ben escorreguts i els barregem ben barrejats amb els ous, que tindrem pr猫viament batuts. Salarem.
A continuaci贸 agafem una paella (El tamany dependr脿 del gruix que li volguem donar a la truita) La posem al foc i quan sigui calenta hi tirem un raig d’oli i seguidament la barreja dels ous. Si la fem gruixudeta, remenerem b茅 perqu猫, abans de donar-li la volta, la tinguem ja una mica cualladeta. Li donem la volta amb l’ajuda d’un plat i la deixem coure una mica m茅s fins que estigui al punt.
A de quedar una mica sucoseta. Com diu el nostre amic i company blogaire Manel Baxerias de La G脿l路lia Catalana, si no 茅s sucoseta, no 茅s truita. Aix铆 al menys ens agrada a nosaltres.