Eduard De plat en plat Ex-xef. Apassionat per la cuina tradicional catalana. "La cuina és el paisatge posat a la cassola". (Josep Pla). "Catalunya, com té una llengua, un dret, unes costums, una història propia i un ideal polític, té la seva cuina" (Ferran Agulló)

Truita de Calçots i Botifarra Negra

Publicat dia 26 gener 2014 ous i truites

 

Aneu preparant el pa amb tomàquet! Que amb els calçots que ens han sobrat aquest cap de setmana hem fet una truiteta! 

 

 

Ingredients:

4 Ous
6 0 8 Calçots o els calçots sobrants
2 Alls tendres
1 Troç de botifarra negra
Oli d’oliva verge extra
Sal

Elaboració:

Pasem una mica la botifarra tallada a rodanxes per una paella amb oli d’oliva, la retirem i en el mateix oli, hi sofregim els calçots i es alls tendres a foc lent fins que quedin tous.
A part batem els ous, hi afegim els altres ingredients, salem una miqueta i a fer la truita!

Si tal com hem dit volem aprofitar els calçots sobrants (ja cuits) de la calçotada, farem el mateix procediment, afegint-los quan tinguem els allets cuits i els hi donem un tomb.

I Bon profit!

 

Receptes similars: ous i truites

Truita de Patates i Ceba

Publicat dia 25 gener 2015

  Fins fa poc el primer document conegut en el qual es feia referència a la truita de patates era un escrit datat en 1817 dirigit a les Corts de Navarra en el qual es parlava que els habitants de…

Llegeix-ne més

Remenat de Camagrocs i Ceba confitada

Publicat dia 24 novembre 2014

Aquesta és una recepta molt senzilleta que vam fer al 1er taller de cuina a Coworking Malgrat. En aquest remenat el protagonista és el bolet, en aquest cas camagroc, però podem utilitzar-ne qualsevol tipus en temporada o bé xampinyons o…

Llegeix-ne més

Comenta