Ingredients:
Una là mina de pasta de full
Crema catalana o crema pastissera
2Â pomes
Mantega
Melmelada de préssec o albercoc
Sucre
OuÂ
Elaboració:
Preescalfem el forn a 200 graus.
Estenem la là mina de pasta de full, li donem la forma desitjada i pintem la vora amb ou batut.
Punxem tota la superfÃcie de la massa amb les pues d’una forquilla, per exemple.Â
Omplim amb la crema pastissera, tenint cura de deixar uns marges sense omplir perquè, en no tenir el pes de la crema, pugin una mica.
A sobre de la crema pastissera posarem una capa de pomes tallades a là mines molt fines.
Posarem uns trossets de mantega per sobre de la poma.
Posem al forn uns 30 minuts més o menys a 180 º, fins que veiem que està  dauradeta la pasta de full i les pomes.
Traiem el pastÃs, el deixem reposar uns minuts i el pintem amb la melmelada (podem rebaixar amb una mica d’aigua) i empolvorem amb sucre.
Si no us ve de gust amb poma podeu utilitzar altres fruites de la vostra elecció: préssecs, pinya, kiwi …
Podem fer-lo amb la forma que més ens agradi…