Com molt bé diu més avall el bon amic AgustÃ, el peix de riu es “soso”, i a mi en el cas de la truita em passa com a ell, m’agrada més a la navarressa. Però aquests dies estem intentant cuidar una mica la dieta i hem acompanyat la truita amb verduretes, i a fe de ser sincer, no ha quedat pas malament i hem fet un plat molt saludable i facilet de fer.
Ingredients:
1 Truita de riu (200-250gr.)Â per persona
Verduretes al gust
Oli d’oliva verge extra
Sal
Elaboració:
Coem les verduretes al vapor, perquè conservin millor les seves propietats.Â
Les podem fer també bullides i una mica saltades.
Fem la truita a la planxa amb una mica d’oli d’oliva, no gaire, hem de tenir en compte que ja és un peix de per si greixòs.
Montem el plat al nostre gust i a punt per menjar!
Maridatge del plat:
La truita de riu (al meu entendre) tant sols l’accepto a la navarressa, doncs com tot peix de riu es “soso”, però bé, que s’ha de fer per un amic !!
Per la Truita de riu un Sumarroca blanc Muscat , aromà tic i armònic que millorará al peix .Â