Eduard De plat en plat Ex-xef. Apassionat per la cuina tradicional catalana. "La cuina és el paisatge posat a la cassola". (Josep Pla). "Catalunya, com té una llengua, un dret, unes costums, una història propia i un ideal polític, té la seva cuina" (Ferran Agulló)

Mousse de llimona

Publicat dia 17 octubre 2013 postres

 

Ingredients:

150 gr. de llet condensada
4 llimones
2 clares d’ou
3 fulles de gelatina
2 cullerades de sucre
aigua

 

ElaboraciĂł:
Pelem una llimona amb l’ajuda d’un pelador. La tallem en juliana fina i posem a bullir en una cassola amb mig got d’aigua i 2 culleradetes de sucre. Deixem que bulli durant 5-6 minuts. Espremem les llimones i reservem el suc.

Diluim les lĂ mines de gelatina en una paella amb una mica d’aigua i reservem.

Aboquem en un bol la llet condensada i el suc de les dues llimones. Batem amb la batedora de varetes i afegim la gelatina diluĂŻda. Separem en un bol dues clares d’ou i les montem amb l’ajuda d’una batedora de varetes. Afegim a la resta d’ingredients. Barregem suaument, amb moviments envoltants i suaus, perquè no ens baixin.  Posem a la nevera fins que adquireixi consistència.

Tallarem per la meitat la resta de les llimones i les biudarem, i amb l’ajuda d’una mĂ nega pastissera anirem farcint-les i les servim inmediatament.

 

Receptes similars: postres

La nostra visita a Alemany (L’experiència mĂ©s dolça)

Publicat dia 1 setembre 2014

  Fa uns dies enrere, vam ser amablement convidats a visitar les instal·lcions de gelats i xocolates Alemany, de Malgrat de Mar. Vam gaudir de valent veient la producciĂł de l’empresa i de la seva qualitat de producte. Sincerament, ja…

Llegeix-ne més

Mel i MatĂł

Publicat dia 8 juliol 2014

  Es tracta d’ unes de les postres mĂ©s populars a la nostra terra junt amb la crema catalana i d’altres, en què es combina el deliciĂłs matĂł (llet quallada, originĂ riament de cabra) amb mel. El matĂł es produeix a…

Llegeix-ne més

Comenta