Eduard De plat en plat Ex-xef. Apassionat per la cuina tradicional catalana. "La cuina és el paisatge posat a la cassola". (Josep Pla). "Catalunya, com té una llengua, un dret, unes costums, una història propia i un ideal polític, té la seva cuina" (Ferran Agulló)

La nostra visita a Alemany (L’experiència més dolça)

Publicat dia 1 setembre 2014 Dolços. postres. postres i pastisseria

blog3

 

Fa uns dies enrere, vam ser amablement convidats a visitar les instal·lcions de gelats i xocolates Alemany, de Malgrat de Mar. Vam gaudir de valent veient la producció de l’empresa i de la seva qualitat de producte. Sincerament, ja no ens va quedar altra cosa al cap que menjar gelats i xocolata. I és que quan les coses es fan amb amor, carinyo i entusiasme, encomana des de el primer moment. Aquí teniu un petit reportatge de la nostra visita que vam anomenar “#didusontourAlemany

Nosaltres, els convidats. La Laia i en Marc, "Els Didus", grans profesionals del món de l'hotaleria i millors amics, i jo al centre de l'imatge. #didusontourAlemany

Nosaltres, els convidats. La Laia i en Marc, “Els Didus”, grans profesionals del món de l’hostaleria i millors amics, i jo al centre de l’imatge. #didusontourAlemany

Alguns moments de la producció de l’empresa.

Procés d'elaboració de les tarrines de gelats "ALE-HOP"

Procés d’elaboració de les tarrines de gelats “ALE-HOP”

Acabat de les tarrines "ALE-HOP" A punt per la seva distribució

Acabat de les tarrines “ALE-HOP” A punt per la seva distribució

 

 

 

 

 

 

Gelats d’estil italià de primeríssima qualitat.

blog2

blog9

blog10

 

 

 

 

 

Aquí tenim en Joan, explicant-nos els processos de producció, ensenyant-nos les instal·lacions i encomanant-nos del seu entusiasme, acompanyat d’en Toni, la Laia i en Marc.

blog8

blog19

blog20

Exemple gràfic d’alguns dels  productes Alemany:

blog16

blog15

Copa Fabrizzio. Gelateria Milan. Més informació, clicant l’imatge.

blog4

blog13

 

 

 

 

 

 

 

 

10314652_244586352399134_7613140337532913105_n

 

 

 

 

 

 

 

Què us ha semblat? A que us estan agafant ganes de menjar aquests geladets tant i tant bons? Oi que sí? Doncs no us perdeu la xocolata, una autèntica passió!

blog17

 

Coneixeu els secrets de xocolates Alemany, clicant l'imatge.

Coneixeu els secrets de xocolates Alemany, clicant l’imatge.

Només ens queda agrair l’atenció i amabilitat amb que vam ser tractats durant la nostra visita. Moltes gràcies!

Si voleu més informació de Alemany només heu d’entrar a la seva web:

941183_152022924988811_1091263588_no a la seva pàgina de Facebook .

Receptes similars: Dolços

Pa de Pessic

Publicat dia 8 octubre 2013

Ingredients: 4 Ous 125 g Farina 125 g Sucre 1 Pell de llimona ratllada 1 cullerada de llevat en pols Mantega Preparació: Barregeu els ous amb el sucre i la ratlladura de llimona amb un batedor o unes barnilles fins…

Llegeix-ne més

Melindros

Publicat dia 4 octubre 2013

Bon dia! A qui no li venen de gust uns bons melindros amb xocolata desfeta, de tant en tant per esmorzar? A més si els voleu fer vosaltres, aquí en teniu una recepta, molt facileta de fer.   Ingredients: 200…

Llegeix-ne més

Receptes similars: postres

Mel i Mató

Publicat dia 8 juliol 2014

  Es tracta d’ unes de les postres més populars a la nostra terra junt amb la crema catalana i d’altres, en què es combina el deliciós mató (llet quallada, originàriament de cabra) amb mel. El mató es produeix a…

Llegeix-ne més

Bunyols de vent

Publicat dia 28 febrer 2014

  Ja tenim la Quaresma a tocar!  A totes les pastisseries ja podem trobar bunyolets. I els de Quaresma o de l’Empordà (Brunyols)  Són tant bons aquests bunyolets de vent tant esponjosos!. Fins i tot farcits de nata, crema o xocolata….

Llegeix-ne més

Receptes similars: postres i pastisseria

Mona de Pasqua

Publicat dia 30 març 2015

  La mona és un dolç típic de Pasqua a Catalunya i el País Valencià i fins i tot a la Franja de Ponent. És una tradició que simbolitza que la Quaresma i les seves abstinències s’han acabat. Mona podria venir…

Llegeix-ne més

Crema de Sant Josep (Crema Catalana)

Publicat dia 18 març 2015

  La crema catalana actual ja apareix als receptaris medievals catalans, llibre de Sent Soví i llibre del Coch, i es considera les postres més antigues a Europa dins de la seva categoria. La crema catalana, s’espesseix tradicionalment amb midó, mai amb…

Llegeix-ne més

Comenta