S’acosta el temps de les sopetes, oi? Aquesta, molt senzilleta, molt fà cil de fer, de les de tota la vida.
El primer que hem de fer és preparar un bon brou, el podem fer amb pollastre o gallina i fins i tot amb els menuts, com feien les à vies, per economitzar el mà xim possible.
Ingredients:
1 pit de pollastre o gallina
1 Carcanada de pollastre
2Â Colls de pollastre
2Â Ales de pollastre
Pedrers de pollastre
1 Patata
1Â Pastanaga
1 Branca d’Api
1 Porro
1 Nap
Un troç de col
Sal
Elaboració:
Posarem una olla al foc a bullir amb uns 2’5 l d’aigua (Preferiblement mineral) Quan arrenqui el bull, hi posarem  tots el ingredients abans esmentats i ho courem unes dues horetes a foc baix.
Hem de tenir amb compte, si volem aprofitar bé les verdures i evitar que es desfagin, el seu temps de cocció, per exemple, la col i la patata, que afegirem uns 30 minuts abans d’acabar de coure.
Colarem el brou, reservant les verdures i la carn de l’au escollida.
En aquest brou hi bullirem una mica de pasta o à rros al nostre gust i hi posarem part de les verdures tallades petites i l’au també a trossets petits.