Ingredients per a quatre persones:
4 Supremes de lluç
4 Grans d’all
1 Bitxo picant
Una mica de pebre vermell dolç
Oli d’oliva verge extra
Sal
Pebre blanc
Vinagre de vi blanc
Vi blanc sec
Elaboració:
En un safata de forn col·loquem les supremes, previament salades i empebrades, amb un raig d’oli d’oliva i un rajolinet de vi blanc.
Enfornem uns 15 minuts a 200º.
Quan faltin un parell de minutets perquè el lluç sigui fet posarem una paella al foc amb un bon raig d’oli d’oliva, els alls laminats i el bitxo. Ho courem sense deixar que els alls es cremin.
Mentre, haurem col·locat les supremes en una safata metà lica on hi haurem posat una mica de pebre vermell i un ratjolinet de vinagre, hi tirarem l’oli dels allets pel damunt i sacsejarem la safata a fi i efecte que se’ns lligui una mica la salsa.
I a punt per anar a taula!