Eduard De plat en plat Ex-xef. Apassionat per la cuina tradicional catalana. "La cuina és el paisatge posat a la cassola". (Josep Pla). "Catalunya, com té una llengua, un dret, unes costums, una història propia i un ideal polític, té la seva cuina" (Ferran Agulló)

Fideus d’arròs amb verdures

Publicat dia 11 febrer 2014 cuina oriental. cuina vegana. pastes

 

Ingredients:

Fideus d’arròs
Carbassó
Albergínia
Ceba
Pebrot vermell
Pebrot verd
Oli d’oliva verge extra
Salsa de soja

Elaboració:

El primer que hem de fer és posar els fideus en remull en aigua calenta, un mínim d’una hora (Uns 80 grs. per persona)

En una cassola fonda (tipus wok) saltem les verduretes tallades en juliana amb un raig d’oli d’oliva. Han de quedar “al dente”. Retirem les verdures i en el mateix oli fregim lleugerament els fideus, seguidament, hi afegim les verdures i la salsa de soja al gust, i llestos per menjar! (Hem d’anar amb compte si hi afegim sal, ja que la soja ja és prou saladeta.)

 

Receptes similars: cuina vegana

Mongeta del Ganxet

Publicat dia 7 abril 2014

  Punt i a part creiem que mereix en aquest receptari, aquesta que podriem anomenar com una de les “Pubilles gastronòmiques catalanes”. Hi ha receptes de tota mena amb aquestes mongetes, amb morro i orella, estofades amb botifarró o simplement…

Llegeix-ne més

Crema de Pastanaga i Carbassa

Publicat dia 17 novembre 2013

  Arribada la fresqueta, ens venen molt de gust coses calentones. Diguem-ne àpats de cullera, sopes, brous, cremes… Aqui en tenim una altra, dolceta, molt fàcil de fer i apta per a tots els públics.   Ingredients: 1 carbassa mitjaneta…

Llegeix-ne més

Receptes similars: pastes

Fideus amb Galeres i Calamarsons

Publicat dia 25 febrer 2015

Gambes, escamarlans, llagostins, llamàntols, llagostes… La galera a vegades sembla la cosineta pobre, sembla que només s’hagi d’utilitzar per donar sabor als fumets o als arrosos. Poc apreciada en segons quines cuines i exaltada en d’altres. Jo he arribat a…

Llegeix-ne més

Els Macarrons de la Ramona

Publicat dia 16 gener 2015

Us agraden els macarrons? Sí però, perquè els de la mare són sempre els més bons, siguin com siguin fets? Els sabors que ens transporten en el temps i a vivències entranyables, són inoblidables. Així que no podia ser d’altra…

Llegeix-ne més

Comenta