Com cada any arriba aquesta gran iniciativa del Gran Recapte d’Aliments, nosaltres ens hi volem unir, una vegada més, mitjantçant l’esdeveniment de “Blogs contra la Fam”.
A més, encara hi som a temps de fer-nos voluntaris, per a més informació, cliqueu el logo:
Aquesta és la petita aportació que fem des del nostre blog. Un plat molt senzill i carregat d’energia.
Ingredients:
300 gr. de llenties pardines
1o0 gr.  d’arròs de bona qualitat (pot ser integral)
1 ceba mitjana
2 grans d’all
1 pastanaga (tallada petita)
2 tomà quets madurs (pelats i tallats en 3 o 4 trossos)
Oli d’oliva verge extra
Llorer
Aigua mineral
Elaboració:
Primer de tot bullim les llenties, si pot ser, amb aigua mineral, aquest tipus de llentia no ens trigarà gaire a ser cuita,  jo acostumo a posar-hi la sal cap el final de la cocció. Podem afegir-hi una fulla de llorer o herbes al gust. Reservem.
També podem utilitzar les llenties ja cuites (De pot o comprades al mercat)
En una olleta a part, posem a bullir l’arròs amb les verdures abans esmentades i quant el tinguem gairebé cuit hi afegim les llenties, amb una mica de suc de la seva cocció (Això és important) acabem de coure fins que l’arròs estigui al seu punt.
Deixem reposar uns minuts i servim.