Un rostidet deliciós, aprofitant tot l’aprofitable, amb aletes, amb menuts (colls, pedrers, potes….). I  aixà aprofitem tot el pollastre, n’hem fet pits a la planxa, cuixes amb cava… .  Ah! I molt important: Bastant econòmic!
Ingredients:
Aletes i/o menuts de pollastre
Sal
Elaboració:
En primer lloc deixarem unes horetes en remull les prunes, pinyons i panses en el vi ranci i conyac.
En una cassola, fregim amb oli les aletes i els menuts, salats i empebrats prèviament. Seguidament hi tirem l’all, les cebes i el tomà quet, tot tallat petit, 1/2 branquilló de canyella, i les herbes aromà tiques i ho deixem rostir tot plegat amb la cassola tapada fins que quedi tot enrossit.
Llavors ho flamegem amb el conyac i afegim el vi ranci, ho deixem que redueixi una mica i hi posem les prunes, panses i pinyons.
Ho deixem rostir una altra estoneta i llest!
Podem afegir al rostit, pebrot. pastanaga, etc..
Maridatge del plat:
Pendent d’actualització.