Arròs negre (Amb sÃpia i carxofes)
Receptes similars: arrossos
Arròs a la Cassola a la Catalana
Deixant de banda les polèmiques que, si paella o que si arròs, tot i reiterar que el seu nom ve donat en principi pel recipient en el qual es fa (Com l’escudella, per exemple, que antigament donava nom al…
Llegeix-ne mésArròs amb Conill, Carxofes i Ceps
Aquest es un arròs d’aprofitament. Hem agafat una mica de conill rostit que tenÃem, li hem afegit unes carxofes, un grapat de ceps i alguna coseta més… I ens ha quedat un arròs de muntanya per llepar-se’n els dits!…
Llegeix-ne mésReceptes similars: cuina catalana
Popets estofats
Quan anem al mercat, exercici molt recomanable, hem d’aprofitar el producte de qualitat que trobem a bon preu, en aquest cas uns popets, que no van passar de 5 € el quilo. PodrÃem haver-los fet de diverses maneres, a manera de…
Llegeix-ne mésXuixos de Girona
El xuixo (o “Xut” a les comarques tarragonines, “Tornem-hi” a Badalona o alguns pobles del baix Maresme, o fins i tot “chucho o suso” al PaÃs Valencià ) No és un pastÃs, com diu la “Gastroteca” de la Generalitat de…
Llegeix-ne més