Eduard De plat en plat Ex-xef. Apassionat per la cuina tradicional catalana. "La cuina és el paisatge posat a la cassola". (Josep Pla). "Catalunya, com té una llengua, un dret, unes costums, una història propia i un ideal polític, té la seva cuina" (Ferran Agulló)

Entrepà de tonyina, anxoves, pebrot i olives.

Publicat dia 21 agost 2013 entrepans i torrades. Receptes premiades

blog1

 

Qui no l’ha menjat mai? Un entrepà que tothom es fa seu, alguns bacallaners m’han dit alguna vegada que és el seu “entrepà per excel·lència”. Fresquet i estiuenc.

Aquest entrepà, el vam presentar al “Concurs Mossegades” del mes de setembre de 2013. I vam guanyar! 

 

 

blog2

 

Amb motiu del premi també em van fer una entrevista, si la voleu veure, cliqueu la foto:

 

 

Ingredients:

1 baguette rústica

Tomàquet madur (Per sucar el pa)

1 Llauneta de tonyina amb oli d’oliva

Unes anxovetes de l’Escala

Unes tires de pebrot del “Piquillo” o escalivat

Enciam

Tomàquet “raf” o “cor de bou” (Opcional)

Oli d’oliva verge extra

I bon profit!!

 

blog3

 

 

 

 

Receptes similars: entrepans i torrades

Pernil i Pa amb Tomàquet

Publicat dia 2 abril 2014

  No podia faltar pas en el nostre receptari, aquesta meravella gastronòmica que ens hem fet tant nostra, evidenment pel pa amb tomàquet. Amb pernil serrà o ibèric, normalment provinent de Huelva, d’Extremadura, de Salamanca, Terol… Tot i que tal…

Llegeix-ne més

Biquini de sobrassada, formatge d’ovella i mantega de tòfona

Publicat dia 14 novembre 2013

  Molts ja sabeu que des de fa uns mesos, formem part de la blogosfera Gastronòmicament, i això ens satisfà i ens en sentim molt orgullosos. El mes de setembre passat vam guanyar el 1r premi al Concurs Mossegades, i…

Llegeix-ne més

Receptes similars: Receptes premiades

Coca de Recapte

Publicat dia 19 gener 2014

  La coca de recapte o coca de verdures és una coca salada que porta hortalisses escalivades damunt, típicament pebrera o pebrot, albergínia i ceba, o sigui, escalivada. A les zones d’interior és habitual ficar-hi bolets. Tanmateix s’hi pot ficar…

Llegeix-ne més

Les”Braves”de l’Eduard

Publicat dia 23 agost 2013

   Amb aquesta recepta vaig guanyar el juliol del 2013, el concurs “Millor recepta del mes” de Receptes.cat. De sabors no se n’acabarà mai de parlar, escriure i elaborar. I en el cas de les patates braves, cadascú per on…

Llegeix-ne més

Comenta