Eduard De plat en plat Ex-xef. Apassionat per la cuina tradicional catalana. "La cuina és el paisatge posat a la cassola". (Josep Pla). "Catalunya, com té una llengua, un dret, unes costums, una història propia i un ideal polític, té la seva cuina" (Ferran Agulló)

Barquetes (2)

Publicat dia 8 setembre 2013 aperitius. entrepans i torrades. entreteniments

 

Hem fet unes barquetes per picar una mica. Les podem utilitzar d’aperitiu o d’entrant d’algun Ă pat, per sopar…Uns capritxets amb els que tambĂ© podem quedar bĂ© si tenim convidats.

Una mica entretingut, però fàcil de fer.

Aquestes sĂłn les que hem fet avui:

Pebrots del “piquillo” i ceba confitada.

Sobrassada de porc negre i ous de guatlla

 

 Pernil i pa amb tomàquet

Receptes similars: aperitius

Amanida Russa

Publicat dia 14 juny 2014

  No per clĂ ssica i tòpica hem de deixar de considerar aquesta amanida com una de les grans tapes, aperitiu o plat de la nostra taula. A qui no li ve de gust una tapeta a l’hora del vermutet? Ara…

Llegeix-ne més

Musclos a la marinera

Publicat dia 30 maig 2014

  He vist moltes maneres de preparar els musclos o les cloĂŻsses a la marinera, amb all, sense, amb ceba o sense ceba, amb pebrot, amb pebres etc. Ja que cada mestre tĂ© el seu llibre, aquĂ­ tenim la versiĂł…

Llegeix-ne més

Receptes similars: entrepans i torrades

Pernil i Pa amb TomĂ quet

Publicat dia 2 abril 2014

  No podia faltar pas en el nostre receptari, aquesta meravella gastronòmica que ens hem fet tant nostra, evidenment pel pa amb tomĂ quet. Amb pernil serrĂ  o ibèric, normalment provinent de Huelva, d’Extremadura, de Salamanca, Terol… Tot i que tal…

Llegeix-ne més

Biquini de sobrassada, formatge d’ovella i mantega de tòfona

Publicat dia 14 novembre 2013

  Molts ja sabeu que des de fa uns mesos, formem part de la blogosfera Gastronòmicament, i això ens satisfĂ  i ens en sentim molt orgullosos. El mes de setembre passat vam guanyar el 1r premi al Concurs Mossegades, i…

Llegeix-ne més

Receptes similars: entreteniments

Croquetes de BacallĂ 

Publicat dia 20 març 2014

  Aprofitant les jornades de la “Ruta del BacallĂ ” que es van celebrar entre el 16 de març i el 6 d’abril,vam voler dedicar aquesta recepta al Gremi de Bacallaners de Catalunya. Les croquetes de bacallĂ  amb patata, pebre, canyella…

Llegeix-ne més

LacĂłn amb “Cachelos”

Publicat dia 9 setembre 2013

    Els cachelos sĂłn patates ? Doncs … sĂ­, però no . A veure : tot “cachelo” Ă©s una patata , però no tota patata Ă©s un “cachelo” , ni el “cachelo” Ă©s una varietat de patata , sinĂł…

Llegeix-ne més

Comenta